Sandwich med kylling bacon er slet ikke dumme

Jeg er et rigtigt madøre og elsker det meste mad. Mad fra hele verden er velkommen hjemme hos mig. Jeg føler næsten, at jeg kan rejse til alle afkroge af verden, alene mens jeg kokkererer i mit eget køkken. Men hvad med dig, Er du ellers til amerikansk mad? Grunden til at jeg spørger er fordi den anden dag, kunne jeg næsten ikke få hold på mit mundvand igen. Jeg gav mig nemlig i kast med min lækre kylling bacon sandwich. Når jeg laver min kylling bacon sandwich er hele hemmeligheden, at jeg bruger hele kyllingfileter, der først bliver brunet i smør på begge sider. Jeg tilsætter BBQsovs til kyllingen, så kødet næsten bliver karamelliseret under stegningen. Husk at gennemstege kødet i cirka 5 minutter ved lavere varme. Jeg ved godt, at man kan lave bacon i ovnen, men jeg steger den altid på panden. Derefter skæres kyllingen i mindre stykker og nu er vi næsten færdige. Tag to stykker godt groft brød og smør dem med dressing efter eget valg. Læg herefter salat, tomat, kylling og bacon imellem. Velbekomme!

(Visited 71 times, 1 visits today)