Min favorit italiensk pizza opskrift

Findes der noget bedre end en lækker pizza med en sprød bund? Nej, vel? Her får I min favorit italiensk pizza opskrift. For mig ligger det vigtigste i bunden! Her bruger jeg 2,5 dl lunkent vand, meget lidt salt, 15 gram gær, en lille smule sukker, et par dråber citronsaft og naturligvis 400 gram italiensk pizzahvedemel – type 00. Væskerne blandes sammen og derefter lidt mel ad ganen. Dejen hæver til dobbelt størrelse og bliver lagt på køkkenbordet i mindre kugler. Derefter rulles de ud og får det ønskede fyld på – her kan kun fantasien sætte grænser. Jeg giver dem herefter 3-4 minutter ved ca. 300 grader. Som fyld til min italiensk pizza opskrift bruger jeg parmaskinke, oliven og basilikum – helt enkelt. Du kan naturligvis lægge præcis det fyld på, som du elsker. Vil du udforske mulighederne, så findes der mange gode spisesteder til inspiration. Mit favoritsted, når jeg skal have pizza og ikke selv laver den, er uden tvivl Gorm’s.

(Visited 146 times, 1 visits today)