Tags

Relaterede Indlæg

Andel

Man skal ikke gå ned på…

….Hundemad.

Jeg har en hund. Albert, hedder den. Man kan roligt sige, at Albert nyder godt af min gastronomiske begejstring – han får nemlig serveret var mad hver eneste aften! Jeg er tit blevet kaldt hysterisk af mine omgivelser, men det betyder meget for mig at lave maden til ham. Ikke fordi jeg ikke kender rigtigt gode foderprodukter – mad fra Olivers er f.eks. stensikker hver gang..også når det gælder f.eks. hundelegetøj. Men det er faktisk hyggen i det, jeg lægger vægt på. Jeg har ingen andre end ham og mig at lave mad til… så hvorfor ikke?  Han får naturligvis ikke det samme mad, som jeg selv gør. Meget menneskemad er jo virkelig ikke godt for hunde. Istedet får han diverse hundemadsretter, som jeg efterhånden har samlet en god bunke opskrifter af. en af hans livretter er  denne:

 

Ingredienser:
1,5 kg hakket kyllingekød
500 g frosne grøntsager (ingen hvidløg eller løg), hakket
9 dl ris
1,5 l vand

Vejledning:
Placer kylling, grøntsager og ris i en stor gryde. Rør vandet i, indtil blandingen er jævn. Placer over medium-høj varme og bring i kog under konstant omrøring.
Reducer varmen til medium-lav, læg låget på, og lad det simre indtil ris er kogt og al væsken er blevet absorberet, omkring 25 minutter.
Afkøl helt før servering, opbevar tildækket i køleskabet.

Det er en opskrift, jeg engang fandt på en blog. Den har virkelig vist sig at være et hit!

Albert

 

(Visited 180 times, 1 visits today)