Tags

Relaterede Indlæg

Andel

Lækkert forklæde kan være prikken over i’et

Det skal ikke være nogen særlig velbevaret hemmelighed, at jeg elsker mad. Jeg elsker at spise det i alle afskygninger, men hvis jeg får kniven mod struben og skal vælge, så må jeg specielt fremhæve italiensk pizza. Det må gerne være lidt rustikt, og jeg vil gerne lave det fra bunden. Jeg foretrækker min pizza med helt tynde skiver parmaskinke, oliven og selvfølgelig friskhakket basilikum. Både når den varme pizza skal ud af ovnen, og jeg må ty til mit forklæde, fordi jeg igen har glemt mine grydelapper, og når jeg skal skære mit fyld til pizzaen ud med den meget skarpe kniv, er jeg ekstra glad for mit smarte læderforklæde frem for andre forklæder af stof. En anden bonus er, at læderforklædet blot bliver pænere med tiden. Det bringer også en form for autentisk stemning, når jeg servere maden for mine gæster, mens jeg stadig har mit forklæde på. Hos kitchentime.dk har de et stort udvalg af netop denne type forklæder.

(Visited 1 times, 1 visits today)