Tags

Relaterede Indlæg

Andel

Kunsten omkring pizza

For mange er hjertet i det italienske køkken nok pizza. Om det så er pizza fra en autentisk italiensk restaurant eller om det er pizza fra ham nede om hjørnet, så har vi nok alle smagt både den ene og den anden. En ting skal hvertfald ikke være en hemmelighed, jeg elsker pizza og jeg elsker at stå og kreere den selv i køkkenet.

Mange, når de selv skal lave pizzaer, overser den kærlighed det kræves at arbejde i det italienske køkken og som specielt skal lægges i pizzabunden. Jeg er selv til en meget traditionel bund som kun består af:

Til 4 personer
250 g hvedemel
15 g gær
1,25 dl vand
1 tsk salt

En anden grundsten er selvfølgelig olivenolie, som man bruger til at pensle bunden med. Italienerne har utroligt stort fokus på olivenolie og du gør derfor dig selv en tjeneste hvis du under hvilken olivenolie der er bedst.

Det traditionelle fyld på en ægte italiensk pizza er ikke meget andet end olivenolien (selvfølgelig), tomater og mozarella. Men mulighederne er selvfølgelig mange og enhver har jo sin egen smag!

Hvis man gerne vil have en mere opdateret version af pizzaen, så er blomkålspizzaen en rigtig god erstatning, som bestemt er et forsøg værd!

Pizza, pizza, pizza

(Visited 187 times, 1 visits today)