Tags

Relaterede Indlæg

Andel

Gelato!

Is, is is!Det kan godt være efteråret er rundt om hjørnet, derfor syntes jeg bare der er endnu større grund til at få gang i skålene og få lavet en omgang is, eller gelato, som det jo hedder på italiensk.

Når jeg laver is, så holder jeg ikke fløden og sukkeret tilbage, jeg syntes konsistensen er utrolig svær at få lækker og blød, hvis man prøver med en fedtfattig mælk eller mindre sukker. Så herhjemme, så spiser vi bare mindre is, men så syntes vi også den er så meget bedre når vi endelig spiser den.

Når jeg selv står og laver is i mit køkken, så elsker jeg friheden til selv at kunne sammensætte mine egne yndlingssmage. Men selvom man kan blande mange forskellige smage, så den gode nocciola, på dansk: hasselnød. Den får en utrolig let smag, som stadig indeholder fylde, varme og den lækre nøddesmag.

Heldigvis findes der utallige opskrifter man kan google sig frem til. Jeg bruger tit Isabellas grundopskrift, som udgangspunkt og så kører jeg ellers bare på med den smag jeg lige har lyst til den dag.

Før du selv begynder på at lave din egen is, så vil jeg helt klart anbefale dig at finde en god ismaskine til dit forbrug. Isen bliver tusind gange nemmere at lave og den bliver også meget lækrere.

(Visited 140 times, 1 visits today)