Tags

Relaterede Indlæg

Andel

Det indiske køkken

Dahl med naanbrød

Her på min blog, har jeg brugt rigtig meget tid på at snakke om det italienske køkken – for det elsker jeg. Men det er ikke det eneste mad, jeg er helt tosset med. Fx er jeg også vild med det indiske køkken, hvor jeg er fascineret over, hvordan de kan få så meget smag ind i maden – jeg mener, det eksploderer jo nærmest inde i munden, når man spiser det. Det er helt igennem fantastisk. En af de retter jeg virkelig elsker fra dette køkken, er linseretten Dahl. Den smager godt, og den er SÅ let at lave. Alt, du skal bruge er: Olie til at stege i, 2 fed hvidløg, 2 zitauløg, 2 tsk gurkemeje, 1tsk koriander, 1 tsk spidskommen, 1 chili, 200 g røde linser, 7 dl vand, 1 bouillonterning, 1 dåse tomatpure, lidt sukker, salt og peber. Disse få ingredienser giver dig en vild smagsoplevelse og mætter virkelig godt – helt uden brug af kød. Jeg håber, du følger med og holder øje med mine næste indlæg her på bloggen.

(Visited 108 times, 1 visits today)