Tags

Relaterede Indlæg

Andel

Bag lækre sager

Noget der virkelig kan få mig i godt humør, det er at bage. Når jeg står i køkkenet, så hører jeg musik og jeg hygger mig bare. Når duften begynder at brede sig i kvarteret, så er det lige før, at alle naboerne kommer ind og vil være med. Jeg er vild med alt det udstyr man kan få til bagningen. Jeg har fundet de bedste https://www.kitchentime.dk/da/k/bagning/bageredskaber/kagerullerkageruller, og nu kan jeg bare rulle løs, uanset om jeg skal lave lækre tærter eller måske pølsehorn. Jeg finder opskrifter i mine kogebøger, som jeg har arvet. Her findes de bedste gode gamle opskrifter, som virker hver gang. I mit næste indlæg kan det være, at jeg deler en af de bedste med jer. I dag tror jeg, at jeg vil lave en hjemmelavet pizza, det er også noget, som de fleste kan lide.

Min bedste kagerulle er af træ
Næsten alle kan lide pizza

(Visited 1 times, 1 visits today)